Meld je aan voor een van de activiteiten

29 maart 2022

Maand voor de Gezonde Jeugd Zuid-Limburg
Zuid-Limburg kampt met gezondheidsachterstanden. Gezond opgroeien is niet voor ieder kind gewoon. Om gezond gewoon te maken is ieders inzet hard nodig! Tijdens de maand juni vragen we in Zuid-Limburg aandacht voor een Gezonde Jeugd, met een Gezonde Toekomst.

Met programma’s als Gezonde School, Gezonde Kinderopvang, Jong Leren Eten Limburg, de Gezonde Basisschool van de Toekomst en de JOGG-aanpak werken kinderopvanglocaties en scholen in Zuid-Limburg aan een gezonde jeugd met een gezonde toekomst.

Doet jouw kinderopvanglocatie of school al mee?
We nodigen kinderopvanglocaties en basisscholen uit om zich samen met ons in te zetten voor een gezonde leefstijl in en rondom de kinderopvang en de basisschool. Middels tal van laagdrempelige en inspirerende activiteiten kun je zien én ervaren welke mogelijkheden er zijn om gezondheid onder kinderen te stimuleren. De activiteiten en omschrijving van de activiteiten vind je in onderstaande activiteitenkalender.

Aanmelden voor de activiteiten kan via de kalender of de aanmeldpagina.

Wil je tijdens de Maand voor de Gezonde Jeugd geïnspireerd worden via de digitale nieuwsbrief? Meld je dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief door te mailen naar gezondeschool@ggdzl.nl.

Download dit bestand